Minőségi kategóriák

Négy minőségi kategóriába soroljuk az általunk forgalmazott termékeket. Mindegyik kategóriát látványosan megkülönböztetünk egymástól és mindegyik terméket valamelyikbe besoroljuk. Minőségi kategóriák közötti különbségek az alábbiak.

Tuning

Products marked with "Performance" are included in our performance assortment. The products are intended for tuned cars or for those who want something better than the original.

SAAB eredeti

SAAB eredeti kategóriába azok az alkatrészek kerülnek, amelyeket az új SAAB járművek gyártásához és javításához készített a SAAB gyár vagy annak szerződött beszállító partnere. Ezeket az alkatrészeket eredeti, gyári alkatrészeknek nevezzük.

Ezekre az alkatrészekre 1 év gyári garanciát adunk.

Utángyártott

Az Utángyártott kategóriába azok az alkatrészek kerülnek, amelyek műszaki adatai, specifikációi és várható minősége megegyezik a SAAB eredeti alkatrészekével. Minden egyes utángyártott alkatrészt a Maptun Parts minőségi ellenőrzésnek vetett alá és meggyőződött ezekről a tulajdonságokról.

Az utángyártott alkatrészeket gyártók több márkának is készítenek alkatrészeket. Az utángyártott alkatrészeket azoknak ajánljuk, akik a gyári, eredeti alkatrészek minőségét szeretnék megvásárolni valamivel alacsonyabb áron, vagy azoknak akik valamilyen oknál fogva nem tudják beszerezni a SAAB eredeti alkatrészeket.

Az utángyártott alkatrészekre 1 év gyártói garanciát adunk.

Legolcsóbb

A Legolcsóbb kategóriába azok az alkatrészek kerülnek, amelyeket azokhoz az autókhoz ajánlunk, amelyeket életkoruknál fogva már nem használnak sokat, nem nagyon terhelik, és a tulajdonosuk a lehető legkevesebbet szeretne autójára költeni. A legolcsóbb alkatrészek minősége és tartóssága elmarad a SAAB eredeti és az Utángyártott kategóriába sorolt alkatrészekétől, de funkcióját maradéktalanul betölti.

A Legolcsóbb kategóriás alkatrészekre 1 év garanciát adunk.